Кам`янець-Подільський - за інноваційний електротранспорт

21.03.2018

Міський голова м. Кам`янець-Подільський  Михайло Сімашкевич  з робочим візитом відвідав   концерн «Електрон», де особисто ознайомився з  виробництвом  сучасного міського електротранспорту і обговорив з президентом  концерну Юрієм Бубесом  перспективи та напрямки співпраці.



Міська влада та депутати  міськради  Кам`янець-Подільського на одній з останніх сесій затвердили   програму  «Інноваційний електричний транспорт. Створення зарядної інфраструктури». Як    відзначили міські посадовці, у фінансовому плані використання електротранспорту в десятки разів вигідніше, ніж автотранспорту і крім того, зберігається довкілля в місті, яке є  туристичною атракцією не лише Поділля, а й всієї  України.



     



Серед перших кроків в її реалізації є розробка та виготовлення техніко-економічних обґрунтувань розвитку інфраструктури та транспортного забезпечення міста.


Подоляни вже знайомі з електробусом львівського виробництва. У листопаді минуло року   електробус «Електрон»  був представлений на бізнес форумі у Кам'янець-Подільському, куди прибув своїм ходом, подолавши маршрут Львів – Тернопіль - Кам'янець-Подільський протяжністю понад 300 км.

 


Aadvosserorie 23.06.2020 - 03:22

<a href="https://cialisle.com/">buy cialis</a>

Aadvosserorie 18.06.2020 - 07:01

<a href="https://cialisle.com/">cialis ED</a>

-->