Новини

Міністерство інфраструктури спільно з бізнесом та громадськістю працює над стратегією розвитку автомобільної промисловості в Україні

02.11.2020

30 жовтня, під головуванням Міністра інфраструктури Владислава Криклія відбулося засідання Робочої групи щодо розвитку електротранспорту.


На заході розглядалась загальна концепція стратегії розвитку автомобільної галузі України. Основну увагу учасники приділили стимулюванню виробництва сучасного електротранспорту. В цьому контексті висловили підтримку законопроєктам, що очікують розгляду ВРУ у другому читанні, а саме №3476, 3477 щодо змін у митному та податковому кодексі та №3739 щодо впровадження вимог по локалізації виробництва авто та електротранспорту при проведенні держзакупівель.


Заступник голови правління ПрАТ "Концерн Електрон" Іван Кузовкін  виступив з пропозицією доповнити стратегію аспектами про стимулювання середньо- та довгострокового попиту на електротранспорт як комунальними, так і приватними перевізниками через створення державними банками спеціальних програм лізингу та кредитування цих суб’єктів господарювання, що, в свою чергу, буде стимулювати і виробництво електротранспорту на українських підприємствах машинобудування.


Джерело: Сайт Міністерства Інфраструктури України: Проєкт стратегії розвитку автомобільної промисловості передбачає стимули для вітчизняного виробництва електрокарів, - Владислав Криклій


версія для друку
  • Digg
  • Send e-mail
  • Facebook
  • Google
  • Print
  • TwitThis
  • VKontakte

Awgvfi 05.05.2023 - 12:07

tadalafil 40 mg <a href="https://ordergnonline.com/">order tadalafil pills</a> blue pill for ed

Oqqdyw 05.05.2023 - 09:05

order cialis 10mg generic <a href="https://ordergnonline.com/">buy tadalafil tablets</a> medication for ed

-->