Новини

Меморандуму на поставку 250 електробусів для Львова підписано!

10.09.2020

Концерн «Електрон», Львівська міська рада, ЛКП «Львівелектротранс» та концерн приватних перевізників «Екопастранс» підписали меморандум, яким  передбачено закупівлю містом 250  електробусів, з яких 200 одиниць закуплять приватні перевізники.

 

Як  підкреслили учасники підписання документу, для Львова електротранспорт визначений як пріоритетний в розвитку міста. Приватні  перевізники  ретельно вивчили чотирьохрічний досвід експлуатації першого, поки що єдиного електробуса «Електрон» і вирішили практично повністю оновити весь свій рухомий склад та замінити старі маршрутки на  парк з 200 сучасних,  екологічно чистих і економічних машин, а 50 електробусів поповнять електротранспортний парк міста.


  


Для цього концерном  «Електрон» буде розроблено новий 10-метровий електробус згідно з  технічними вимогами замовників, що випливають з особливостей експлуатації транспорту на маршрутах Львова. І як запевнив президент концерну «Електрон» Юрій Бубес, потужний промисловий потенціал підприємств і високий ступінь локалізації виробництва – власне виготовлення  деталей, вузлів та агрегатів для електротранспорту, дозволяє запропонувати  вигідну ціну на придбання якісної нової техніки. А реалізація цього  проекту, орієнтовно розрахованого на три роки, створить у Львові потужний хаб з виробництва сучасного екотранспорту.

 

Передбачається, що перший зразок нового електробусу марки «Електрон» з`явиться через вісім місяців, після чого розпочнеться його серійне виробництво.


версія для друку
  • Digg
  • Send e-mail
  • Facebook
  • Google
  • Print
  • TwitThis
  • VKontakte

Inmkjs 04.05.2023 - 17:34

cheap cialis 5mg <a href="https://ordergnonline.com/">buy tadalafil without prescription</a> best ed drug

-->