Новини

Вітаємо елетронівців зі святом!

29.06.2017

ШАНОВНІ  АКЦІОНЕРИ ТА ПРАЦІВНИКИ ПрАТ «КОНЦЕРН-ЕЛЕКТРОН»!

 

Правління і Наглядова рада вітає всіх акціонерів та працівників підприємств ПрАТ «Концерн-Електрон» з 26-ю річницею з дня заснування нашого Товариства!

 

День народження нашого Товариства   - це чергова річниця  нашої спільної роботи, яку наш концерн зустрічає успішними результатами в основних видах діяльності.  Електронівці з гордістю можуть  поглянути на все, чого досягли за ці роки. Сьогодні наше Товариство  - це підприємства з високою репутацією серед вітчизняних та іноземних партнерів, із заслуженим  визнанням споживачів їх продукції та повагою з боку конкурентів.

 

Концерн «Електрон» - це великий й згуртований колектив, який завжди готовий наполегливо та цілеспрямовано  працювати і добиватись поставленої мети.

 

В цей святковий день ми висловлюємо глибоку вдячність усім нашим акціонерам, котрі є важливою складовою в процесі розвитку нашого Товариства. Ми впевнені, що за вашої всебічної підтримки та зваженим рішенням трудові колективи концерну успішно виконають поставлені  завдання і досягнуть визначених стратегічних цілей, забезпечивши  зростання доходів акціонерів і добробуту працівників.

 

Ми щиро дякуємо керівникам та трудовим колективам підприємств нашого Товариства. Завдяки вашому професіоналізму,  досвіду , наполегливості  та працьовитості успішно реалізовуються нові інноваційні та інвестиційні проекти, досягаються  високі  фінансово-економічні результати.

 

Вітаючи  акціонерів та працівників Товариства з 26-річницею, Правління та  Наглядова рада бажають всім  акціонерам і працівникам сил та наснаги в трудовій діяльності, міцного здоров'я, щастя, достатку та родинного  благополуччя!

 

Президент – Голова Правління

ПрАТ «Концерн-Електрон»                 Ю.Г. Бубес

 

Голова Наглядової Ради

ПрАТ «Концерн-Електрон»                В.О. Рибинок

 


версія для друку
  • Digg
  • Send e-mail
  • Facebook
  • Google
  • Print
  • TwitThis
  • VKontakte